Associació de Veïns i Veïnes del Poblenou

Carta al conseller Sr. Felip Puig

Associació de Veïns i Veïnes del Poblenou 

Centre de barri Poblenou

Rambla Poblenou 49, 1a planta

08005 Barcelona

Te. 93 356 97 32

http://www.elpoblenou.cat    

 

19 de juliol de 2012
 
 
Senyor Felip Puig,
Conseller d'Interior de la Generalitat de Catalunya
 
No ens sorprenen les seves paraules adreçades a col·lectius de persones marginades, especialment immigrants, que malviuen en espais ocupats al barri del Poblenou. Qualificar de negoci lucratiu el que és una simple activitat de supervivència, ja sigui la recollida de ferralla o qualsevol altra, és un acte de cinisme per part seva, que a més desprestigia el Govern de Catalunya.

Davant de la greu crisi econòmica i moral que viu el país, on cada dia més persones es queden sense feina i sense llar i, per tant, sense recursos per sobreviure, un membre del Govern de Catalunya no pot insultar els ciutadans de la manera com vostè ho fa. Més encara quan qui està sota sospita fundada d’haver-se lucrat il·legalment per valor de 3,2 milions d’euros és Convergència Democràtica de Catalunya, el seu partit polític, per vergonya de tots els ciutadans que vostès ara governen.

La seva actitud ofèn greument els ciutadans que, tot i volent-se guanyar la vida honestament queden a la cuneta social, i confirma la supèrbia i la maldat dels que com vostè, des de la vorera triomfadora de la vida, miren a la del davant amb menyspreu i impietat. N’hauria d’estar avergonyit!

Associació de Veïns i Veïnes del Poblenou