EL NYAP DE CAN RICART BÉ VAL UNA MANI!

mani 4-12-07 br

Estem indignats

La Conselleria de Cultura de la Generalitat ha autoritzat l’enderroc d’una part important de Can Ricart sense haver determinat encara si és Bé Cultural d’Interès Nacional. 

L’Ajuntament ha elaborat un Pla Urbanístic i un Pla d’Usos sense tenir en compte les propostes presentades per un munt d’entitats i col·lectius, amb raons i arguments. 

El Pla de Patrimoni queda seriosament afectat un cop enderrocat pràcticament el 30% de Can Ricart. 

Malgrat aquesta agressió:  

  • Continuem demanant que Can Ricart tingui un ús públic i que l’amenaça urbanística no el tapi com ha passat a Ca l’Aranyó.  

  • Volem un Casal de Gent Gran, Casal de Joves, Casal de Barri, espais creatius per a artistes, sala polivalent, llar d’infants, Museu del Treball…  

  • No volem la torre de 52 metres que està previst fer al costat de Can Ricart. 

  • El barri vol ser escoltat i que es doni resposta als seus problemes

  • Els veïns dels carrers Trueta i Boronat esperen des d’abans de l’estiu que se solucionin les esquerdes que han patit els seus edificis per les obres de Can Gili Vell.
  • La proposta per al Pla d’Actuació del Districte elaborada per més de trenta entitats i col·lectius es mereix que sigui debatuda abans que el Districte aprovi el seu Pla.

Per tots aquests motius ens manifestemel dimarts 4 de desembrei demanem responsabilitats polítiques a l’Ajuntament i Generalitat A les 19:30 a la Rambla del Poblenou (rodona del Casino), per anar en manifestació fins a la seu del Districte (Plaça Valentí Almirall)  

Plataforma Salvem Can Ricart


Imprimir   Correo electrónico