Tenim 81 visitants en línia

S’ha acabat l’estiu i novament reprenem la intensitat del suport als desallotjats dels assentaments. Un dels seus principals objectius i el que més els preocupa és la regularització. Com ja sabeu malgrat que fins ara totes les sol·licituds han estat denegades pel govern central, el Col·lectiu Ronda, de manera solidària està fent els recursos i en tant estiguin en tràmit no poden ser detinguts, tancats als CIE o deportats.

Els joves procedents de Nigèria han tingut una dificultat afegida per la manca de resposta del seu país; aquests dies un funcionari del seu govern es desplaça a Barcelona per tramitar les sol·licituds i els nois estan venint a la Flor de Maig demanant ajuda econòmica (cada penal te un import de 150 €).

Totes les ajudes que fins ara s’han atorgat han estat fruit de la solidaritat del veïnat de Barcelona però ens hem quedat sense recursos i aprofitant la festa major del Poblenou volem organitzar un acte per recollir fons.

El diumenge 14 de setembre, de 13 a 20 h., davant de la Flor de Maig – Dr. Trueta, 195- organitzem un vermut solidari i concerts de tarda.  Tot el que es reculli serà amb aquesta finalitat.

Us convidem a acompanyar-nos i a fer-ne difusió. També s’agrairà la vostra col·laboració en forma de “tapes” que puguem posar a la venda. Finalment, si la crisi i les despeses de l’estiu us han deixat algun petit racó per a la solidaritat, us fem arribar novament el núm. de compte que vam obrir amb aquesta finalitat:

Assemblea Solidària contra els Desallotjaments ES91 20131538170200363520