Tenim 306 visitants en línia

Ara JA PODEM ACOLLIR!

Benvolgudes i benvolguts,

Tot i que encara queden més de 15,000 refugiats per reubicar des de Grècia a l’Estat español, ja hi ha molts demandants d’asil a casa nostra. L’any passat es van registrar 16.000 noves sol·licituts d’asil i moltes d’aquestes persones tenen un greu problema d’accès a l’habitatge malgrat les ajudes econòmiques pel lloguer d’habitacions previstes pel plà Estatal.

Ara JA PODEM ACOLLIR! La plataforma Refugiats Benvinguts amb seu al Poblenou i amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona està implementant un programa per promoure l'acollida de persones refugiades  i l’ajut a la inclusió a través de pisos compartits.

Refugiats Benvinguts, s’encarrega de buscar persones interessades a compartir habitatge, durant un període mínim de sis mesos, amb sol·licitants d’asil. Mentre dura la convivència, l’entitat promou que les persones acollides millorin les seves habilitats lingüístiques i construeixin una xarxa d’amistats, amb el recolzament d’altres entitats de la ciutat.

Quan Barcelona es va declarar ciutat refugi el setembre del 2015, moltes veïns i veïnes del Poblenou vau manifestar el vostre interès en col·laborar per fer possible una bona acollida, aquest projecte ens ofereix una oportunitat que potser algunes famílies o persones indivkiduals ens podem plantejar. 

Per fer-ho, només heu d’entrar a la página web i registrar-vos com acollidor/a. Refugiats Benvinguts es posarà en contacte amb vosaltres. També podeu demanar informació a  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .

L'AVV que, com ja sabeu, participa a P9 Refugi, dona suport a aquesta iniciativa i podeu connectar amb nosaltres si voleu qualsevol aclariment.

Recomenem que entreu als links de les aparicions que Refugiats Benvinguts ha fet en mitjans de comunicación i què són molt aclaridores:

 

Associació de Veïns i Veïnes de Poblenou

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar